Izvor: RTV 5, 10.Sep.2012, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meraklije konačno domaćini? (video)

Sa južne, zapadne i dela severne tribine stadiona Čair 15. septembra očekuje se navijačka pesma Merakalija. Tada će se, prema najavama iz gradske vlasti, Radnički po prvi put ove superligaške sezone na domaćem terenu koji se i dalje rekonstruiše, boriti za bodove protiv ekipe Smedereva.
Zbog radova na rekonstrukciji, istočna tribina zatvorena je za navijače. U Direkciji za izgradnju grada Niša kažu da će i ovaj deo gledališta uskoro biti spreman za ljubitelje fudbala.
Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << među čelnicima grada vlada optimizam, prvi sudijski zvižduk na niškom Čairu, mora da odobri i komisija Fudbalskog saveza Srbije, koja će u sredu 12. septembra, proceniti da li je stadion spreman za fudbalski okršaj Radničkog i Smedereva.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.