Menjaju se trase autobuskih linija zbog rekonstrukcije Vojvode Putnika u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jul.2023, 16:20

Menjaju se trase autobuskih linija zbog rekonstrukcije Vojvode Putnika u Nišu

Zbog nastavka rekonstrukcije Ulice vojvode Putnika u Nišu, od srede, 12. jula, autobusi na linijama 2, 4, 8, 34A, 34B, 24 i 35 će saobraćati izmenjenim trasama, navode iz Direkcije za javni prevoz i dodaju da će putnici moći da koriste stajališta koja već postoje na novim trasama.

Autobus na liniji broj 2 ići će u smeru ka Bubnju redovnom trasom do Trga Mije Stanimirovića, a u smeru ka Donjoj Vrežini od Prekršajnog suda ulicom Dimitrija Tucovića do Obilićevog venca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i dalje redovnom trasom.

Linija broj 4 saobraćaće ka Bubnju redovnom trasom do raskrsnice ulica Vojvode Putnika i Obilićev venac, a zatim ulicom Dimitrija Tucovića do Železničke stanice. Ka naselju Čalije autobus će ići od Železničke do Obilićevog venca, ulicom Dimitrija Tucovića, pa redovnom trasom.

Takozvani “kružni” autobus u smeru A ići će uobičajenim putem do raskrsnice Vardarske i Jovana Ristića, a zatim preko Vardarske, Obilićevog venca, Vojvode Gojka i dalje redovnom trasom.

Smer B ići će do raskrsnice Vojvode Gojka i Vojvode Putnika, pa Obilićevim vencem i ulicom Jovana Ristića i redovnom trasom.

Autobus na liniji broj 8 u smeru ka Novom groblju saobraćaće, umesto ulicom Vojvode Putnika, ulicom Dimitrija Tucovića od pruge, kao i tokom prvog dela rekonstrukcije, a zatim ulicama Bubanjski heroji, Petra Aranđelovića i Vojvode Putnika do Pasi Poljane.

U smeru ka Gabrovačkoj reci ta linija ići će redovnom trasom do raskrsnice ulica Vojvode Putnika i Petra Aranđelovića, a zatim tom ulicom do ulice Bubanjski heroji, preko ulice Dimitrija Tucovića, Obilićevog venca i dalje redovnom trasom.

Menja se i put kojim će ići autobus na liniji 24 - PAS Niš - Donje Vlase. On se preusmerava ka ulicama Dimitrija Tucovića, Bubanjski heroji, Petra Aranđelovića, Vojvode Putnika i dalje redovnom trasom u oba smera.

Što se tiče linije 35, autobus smera A biće preusmeren ka ulicama Dimitrija Tucovića, Bubanjski heroji, Petra Aranđelovića i Vojvode Putnika, a smer B u povratku, nakon raskrsnice Vojvode Putnika sa Gornjomeđurovačkim putem, ići će ulicama Petra Aranđelovića, Bubanjski heroji, Dimitrija Tucovića i Obilićev venas.

Iz Direkcije za izgradnju nisu saopštili rok za završetak radova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.