Menja se toplovod i u Vojvode Mišića u Nišu, rok još mesec dana

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2023, 12:22

Menja se toplovod i u Vojvode Mišića u Nišu, rok još mesec dana

Usporen je saobraćaj u Ulici Vojvode Mišića u Nišu, jer se i na toj deonici rekonstruiše toplovod u dužini od 135 metara, od Vatrogasnog doma do raskrsnice sa Vojvode Tankosića za 17 miliona dinara. Rok za završetak je 7. septembar, ali se iz Toplane nadaju da će biti završeno ranije.

Deonica duga 135 metara, vrednost radova 17 miliona dinara, rok 7. septembar; foto: JV/Jovana Stojanović Već danima je otežan saobraćaj u samom centru Niša, u Ulici Milojka Lešjanina, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << jer se izvode radovi na toplovodu u dužini od 162 metra, a ti radovi bi trebalo da traju do 8. avgusta.

Rekonstrukcija toplovoda je u toku u još jednoj prometnoj niškoj ulici, Vojvode Mišića je raskopana po sredini, preko puta Vatrogasnog doma i Doma zdravlja i tako bi moglo da bude i narednih nešto više od mesec dana. Deonica duga 135 metara, vrednost radova 17 miliona dinara, rok 7. septembar; foto: JV/Jovana Stojanović

Rok je 7. septembar, ali se nadamo da radovi budu gotovi i pre tog roka. Na toj deonici je najvažnija organizacija gradilišta tako da što manje bude otežan saobraćaj u tako prometnoj saobraćajnici - navodi direktor Toplane.

Deonica duga 135 metara, vrednost radova 17 miliona dinara, rok 7. septembar; foto: JV/Jovana Stojanović Izmena toplovoda u Vojvode Mišića finansira niška Gradska toplana koja je u martu za to raspisala tender, a posao vredan 17.013.632 dinara sa PDV-om dobile su beogradski Synergy tech, kao i niški Konfor i Glikom.

Deonica u Milojka Lešjanina rekonstruišu u okviru projekta koji sprovodi Nemačka razvojna banka (KfW), odnosno u sklopu rehabilitacije sistema daljinskog grejanja u Srbiji - peta faza, a vrednost tih radova je 14.962.630 dinara.

Deonica duga 135 metara, vrednost radova 17 miliona dinara, rok 7. septembar; foto: JV/Jovana Stojanović

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.