Medoševac i deo Niške Banje bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 28.Nov.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medoševac i deo Niške Banje bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži suve slavine imaće stanovnici Medoševca, a popravka kvara je u toku i u Niškoj Banji, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća Naissus. Radovi se, dodaju, nastavljaju i u delu Niša iza bivše Duvanske industrije.

Kvar u Medoševcu dogodio se u Save Kovačevića, a u Banji u Sinđelićevoj ulici, pa građani koji žive u delu oko Pošte neće imati vodu.

Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži na Bulevaru Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Tesle bb iza Duvanske industrije. Zbog radova je moguć povremeni prekid u vodosnabdevanju za ulice u toj zoni do 15 sati - navode iz Vodovoda.

I u Medoševcu i u Banji trebalo bi, kažu u Vodovodu, da svi imaju vode posle 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Deo Niške Banje, Pasi Poljane i Suvog Dola bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2017, 11:37

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzću Naissus, slavine će i dalje biti suve kod žitelja Sinđelićeve ulice u Niškoj Banji. Pored toga, dodaju, bez vode će biti i oni koji stanuju u Ulici učitelja Spiridona, kao i kod onih iz Ulice Danila Vučkovića u Suvom Dolu...Od...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.