Medijanino kulturno leto najverovatnije tokom avgusta

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2021, 15:59

Medijanino kulturno leto najverovatnije tokom avgusta

Tradicionalna manifestacija "Medijanino kulturno leto" biće organizovana najverovatnije tokom avgusta, kažu iz niške GO Medijana. Novac za ovu manifestaciju izdvojen je nakon rebalansa budžeta, jer festival prvobitno nije bio u planu. O potencijalnim izvođačima govoriće nakon izmene plana javnih nabavki, kažu iz Opštine Medijana.

Zbog poboljšanja epidemiološke situacije u Opštini Medijana rešili su da ove godine ipak organizuju Kulturno leto, koje se već godinama unazad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << održava u Parku Svetog Save. Napominju da će tačan termin saopštiti nakon javne nabavke.

U ovom trenutku ne možemo ništa da kažemo ni o izvođačima ni o terminu, zato što predstoji izmena plana javnih nabavki - navode u Opštini Medijana.

Nakon sednice Skupštine Gradske opštine Medijana usvojena je Odluka o završnom računu budžeta Gradske opštine Medijana za 2020. godinu, kao i Odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu za 2021. godinu.

Prvim rebalansom budžeta u ovoj godini predviđena su sredstva za održavanje Medijaninog kulturnog leta, imajući u vidu da je epidemiološka situacija bolja i da je moguće izvođenje besplatnih koncerata za građane i programa po kojem je niška Medijana prepoznatljiva - saopšteno je iz Medijane.

Kako navode, festival neće trajati više od tri ili četiri dana, a za sada jedino potvrđuju da će sigurno biti dečijeg programa i radionica za najmlađe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.