Matejevčanin zapalio šupu dok je pekao rakiju

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matejevčanin zapalio šupu dok je pekao rakiju

Iako je prvobitna informacija iz policije bila da je zapaljena kuća u Gornjem Matejevcu, kako sada kažu, izgoreo je pomoćni objekat. Dodaju i da nema povređenih. Novinari Južnih vesti nezvanično saznaju da se incident dogodio zbog nepažnje Matejevčanina koji je u svojoj šupi pekao rakiju.

Vatrogasni kamioni i policijska kola protutnjali su Knjaževačkom ulicom oko 18 sati, kada im je javljeno da je izbio požar u Gornjem Matejevcu. Vatra je, navode u policiji, ugašena, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a o čitavom slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Policija je izašla na lice mesta. Nema povređenih i obavešteno je Tužilaštvo, a požar je lokalizovan - kažu u policiji,

Inače, novinari saznaju da je za požar najverovatnije kriv domaćin kuće u čijem dvorištu se zapalila šupa, koji je tada u njoj pekao rakiju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.