Mašinac protiv Sloge za prve bodove

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac protiv Sloge za prve bodove

U sredu, 27. avgusta na stadionu na Delijskom Visu fudbalerke niškog tima dočekaće ekipu Sloge iz Novog Beograda u trećem kolu Superlige.

Mašinac nije imao dobar start u novoj sezoni, pošto je prvo pretrepeo poraz od Crvene zvezde kod kuće, a potom izgubio od Spartaka u Subotici.

- Sve igračice su spremne, vratile su se iz reprezentativnih kampova i sve smo na okupu posle 10 dana - kaže Tamara Jovanović, trener Mašinca.

Sloga je u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kolu izgubila od Spartaka sa 8:0, pa je sa ekipom Požarevca odigrala 0:0.

- Ekipa je dobra, sada je ušla u Superligu. Verovatno imaju velike ambicije da nas pobede, kao i svaka ekipa. Mi smo loše startovali, dva poraza na početku. Sutra očekujemo dobru utakmicu i da pređemo u dobar niz rezultata - dodaje Tamara Jovanović.

Početak utakmice zakazan je za 16:30h, a ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.