Mašinac priželjkuje dobar start u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac priželjkuje dobar start u Superligi

Na početku nove sezone u elitnom takmičenju niške fudbalerke u subotu 15. avgusta od 17:30 sati dočekuju Slogu, ekipu koju su na poslednjih 16 utakmica u šampionatu 13 puta pobedili.

Mašinac otvara sezonu na svom stadionu na Delijskom visu, a u goste dolazi Sloga Radnički iz Zemuna, ranije Sloga, koja je u prethodnih 16 utakmica sa Nišlijkama ostvarila samo jedan trijumf i 2 remija.

Ekipa je potpuno spremna i sa nestrpljenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << očekuje početak prvenstva. Uvereni smo da ćemo protiv Sloge pokazati da smo se dobro spremali i imamo veliku želju da startujemo pobedom - rekao je Perica Krstić, trener Mašinca.

Niška ekipa se prošle sezone borila u plej-ofu, a Sloga u plej-autu, tačnije u doigravanju za opstanak.

Sa Slogom smo prošle sezone igrali teške utakmice. Imaju nekoliko dobrih igračica, dve omladinske, jednu kadetsku i jednu seniorsku reprezentativku. Opasni su i brzi u napadu i treba da budemo oprezni na njihove kontre - dodaje Krstić.

On neće moći da računa na kapitena Milicu Stanković koja odrađuje parne kartone iz prošle sezone.

Ulaz na ovu utakmicu će biti slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnički 1923 otvara sezonu protiv Zemuna (subota, 17.30h)

Izvor: KGsport.info, 14.Avg.2015, 12:27

Fudbaleri Radničkog 1923 otvoriće sezonu u Prvoj ligi Srbije utakmicom protiv Zemuna, koja je na programu u subotu na stadionu „Čika Dača“ od 17 časova i 30 minuta. Drastično podmlađen kragujevački tim pokušaće da na startu šampionata ostavi što bolji utisak protiv ambicioznog protivnika,...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.