Mašinac preokretom do druge pobede u plej-ofu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac preokretom do druge pobede u plej-ofu

Iako je Vojvodina u Novom Sadu povela, Mašinac je u drugom poluvremenu preokrenuo i na kraju zabeležio i drugu pobedu u nizu u plej-ofu Superlige, rezultatom 2:1.

U 34. minutu Ivana Trbojević iz novosadskom tima je donela prvu, ispostaviće se i poslednju prednost svojoj ekipi. Desetak minuta od početka drugog poluvremena Maja Ćirić postigla je pogodak za izjednačenje.

Kada je delovalo da će ekipe podeliti plen, tri minuta pre kraja meča udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kapitena Mašinca Milice Stanković odbranio je golman domaćih, ali je na odbijenu loptu naletela Jovana Brusin za veliki preokret i veliko slavlje Nišlijki.

Iako su zabeležile dve pobede zaredom fudbalerke sa Delijskog visa ostale su na trećoj poziciji. Crvena zvezda im “beži” 5 bodova, a Spartak 6. Iza Nišlijki je Vojvodina koja celih 10 bodova zaostaje za njima.

Sledećeg vikenda, u 4. kolu plej-ofa Mašinac će ugostiti Crvenu zvezdu na Delijskom visu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.