Mašinac eskivirao meč sa Vojvodinom, razlog nepoznat

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac eskivirao meč sa Vojvodinom, razlog nepoznat

Poslednje kolo regularnog dela Superlige Mašinac je trebalo da igra protiv Vojvodine, ali taj meč za Nišlijke nije imao rezultatski značaj. Ipak, niške fudbalerke nisu otputovale za Novi Sad, a o tome šta je razlog eskiviranja utakmice novinari "Južnih vesti" nisu uspeli da dobiju komentar iz kluba. "Zelene" već u subotu, 20. aprila počinju nadmetanje u plej-ofu, kada dočekuju Slogu iz Zemuna.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Posle pauze Železničar u "Čairu" dočekuje Novi Pazar

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2019, 13:22

Tačno mesec i po dana nakon poslednje utakmice u "Čairu" i dve nedelje nakon treniranja u u sali u Duvaništu, rukometaši niškog Železničara će u nedelju ponovo igrati u svojoj dvorani pošto u trećem kolu plej-ofa Superlige dočekuju Novi Pazar, jedinu ekipu koja ima oba poraza od starta ovog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.