Mašinac bolji od lidera Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac bolji od lidera Superlige

U derbiju šestog kola Superlige fudbalerke niškog Mašinca savladale su rezultatom 2:0 vodeću Slogu u Zemunu, ali ostale su na drugoj poziciji sa istim brojem bodova kao Sloga, ali lošijom gol-razlikom i utakmicom manje.

Nakon remija protiv Požarevca (1:1) fudbalerke iz Niša iskupile su se pobedom nad liderom prvenstva, a nakon ovog kola su jedina ekipa koja nema poraz.

Bez Milice i Mime Stanković, koje se nisu oporavile od povreda, niške >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igračice su povele u 35. minutu, kada je Jovana Brusin zatresla mrežu protivnica.

Konačan rezultat postavila je Nevena Milivojević 85. minutu.

Priliku da preuzmu vodeću poziciju Nišlijke će imati već u subotu, 6. oktobra od 15 sati kada na Delijskom visu dočekuju novosadsku Vojvodinu, jedini ekipu bez bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.