Mašinac: U Novi Sad po pobedu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašinac: "U Novi Sad po pobedu"

Ekipa Ženskog fudbalskog kluba iz Niša želi da nastavi pobednički niz i u 4. kolu Superlige kada gostuje Vojvodini u Novom Sadu. Trener Mašinca Perica Krstić može da računa na sve igračice.

Fudbalerke Mašinca nakon 3 kola jedine, uz Spartak, imaju maksimalan učinak, a da ostane tako želi i trener niškog tima Perica Krstić.

Vojvodina ima mladu ekipu, ali jako perspektivnu. Sastavljena je od 14 omladinskih i kadetskih reprezentativki. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Imaju kvalitetne devojke koje nemaju dovoljno iskustva i to može biti naša prednost - kaže Krstić.

Vojvodina nakon 3 kola ima 3 boda pošto je zabeležila trijumf protiv Mačve (7:0) i 2 poraza (Crvena zvezda i Spartak).

Ulazimo u taj duel oprezno i sa željom da nastavimo seriju pobeda. Učinićemo sve da do te pobede dođemo ozbiljnim taktičkim prilazom. Prema mom mišljenju, ova utakmica je prelomna jer posle dolaze one koje odlučuju prvenstvo - dodao je Krstić.

On će moći da računa na sve igračice jer su se posle povreda vratile Kristina Krstić i Aleksandra Lazarević, a ističe da sve devojke u pozitivnoj atmosferi dočekuju duel.

Nakon susreta sa Vojvodinom, ekipu Mašinca očekuje tronedeljna pauza i duel sa šampionom Spartakom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.