Marčelo nastupa u Nišu 31. januara

Izvor: JužneVesti.com, 28.Dec.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marčelo nastupa u Nišu 31. januara

Poslednji dan u prvom mesecu 2020. godine niška publika moći će da provede na koncertu Marka Šelića Marčela, koji će ponovo nastupiti u klubu "Feedback" sa svojim Napetim triom.

Organizatori najavljuju da će "večiti dečak" iz Paraćina ponovo nastupiti samostalno pred publikom u Nišu, nakon sjajnog nastupa u okviru hip-hop bine koja je letos bila novina na Nišvilu.

Za adekvatno i nadasve kvalitetno "zagrevanje" pobrinuće se Delkor i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Bezz iz Leskovca. Početak programa je predviđen od 22h - najavljuju organizatori.

Sa Marčelom će na bini biti njegovi dugogodišnji saradnici - Nevena Glibetić Nensi (vokal), Rade Sklopić DJ Raid (klavijature, gramofoni), kao i Filip Krumes na violini.

Publika može da očekuje pravu hip-hop žurku uz najpoznatije Marčelove stihove i najavu novog albuma.

U susret novom singlu Udahni koji će uskoro biti zvanično objavljen i koji će najaviti predstojeći šesti studijski album pod nazivom Nojeva varka (čiji se izlazak očekuje u toku 2020.), Marčelo će u Nišu izvesti repertoar koji podrazumeva najbolje numere iz dosadašnjeg toka karijere - dodaju organizatori.

Posle novogodišnjih praznika biće poznate cene karata i pretprodajna mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Marčelo 31. januara u Nišu

Izvor: Megafon.co, 28.Dec.2019

Nakon nastupa 11. avgusta na Hip Hop bini u okviru Nišville festivala 2019, predvodnik srpske rap-crossover struje, Marko Šelić Marčelo i njegov “Napeti trio” će posle dužeg vremena održati samostalni koncert u Nišu. I to u petak, 31. januara 2020, u klubu Feedback od 22h.. U susret novom...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.