Marčelo, Who See, Smoke Mardeljano, Kendi i drugi  reperi dolaze na Amfi

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2023, 18:35

Marčelo, Who See, Smoke Mardeljano, Kendi i drugi reperi "dolaze na Amfi"

Ovogodišnji Festival ulične umetnosti "Dođi na amfi" okupiće istaknuta imena domaće rep scene 21. i 22. jula kada će nastupiti Marčelo, Ding Dong, BCREW, Who See, Kendi i Aristrokrat i drugi umetnici uz koje će niška publika proslaviti pola veka hip-hop kulture.

Kako navode organizatori glavni program obe večeri počinje u 21 sat, ali će već od 19 sati početi nastupi neafirmisanih izvođača.

Ljubitelji hip-hop-a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u petak, 21. jula, biće u prilici uživo da slušaju najpre italijanskog izvođača Drip Dealers, a zatim i niški dvojac BCrew.

Nakon njih na sceni će se naći plesači, zatim Kendi i Aristokrata, a prvo veče zatvoriće Marčelo sa svojim bendom.

Drugi dan festivala otvoriće Porugalac Corvo, a zatim i trojac iz Niša, Ding Dong. Direktno sa crnogorskog primorja stiže i Who See, a nakon njih, publiku će zabavljati Smoke Mardeljano i DJ Mrki.

Zatvaranje festivala rezervisano je za DJ Bokey “Outro”.

Inače, "Dođi na amfi" predstavlja Festival ulične umetnosti koji se na dobro poznatoj lokaciji kraj Nišave održava već 12 godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.