Manijak upao u kuću i prebio nedužnu ženu!

Izvor: Press, 13.Sep.2010, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak upao u kuću i prebio nedužnu ženu!

Maja Rančić (33) iz Niša brutalno je pretučena kada je u njenu kuću iznenada upao nepoznati muškarac! Pomahnitali napadač koji je bio pijan i drogiran pokušao da ubije Maju, u tome ga jedva sprečio njegov drug Maja Rančić (33) brutalno je prebijena kada je u njenu kuću u centru Niša u ponedeljak uveče upao nepoznati muškarac! Nesrećna žena, koja je bila u kući sa petogodišnjom ćerkom, zadobila je teške povrede. Manijak koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz čista mira umalo ubio Maju uhapšen je i odveden u ludnicu! Maja Rančić kaže za Press da se napad dogodio preksinoć, u vreme kada je suprug bio na poslu na benzinskoj pumpi, dok je njena petogodišnja ćerka spavala.
Razvalio ulazna vrata
- Oko jedanaest časova uveče čula sam neku lupnjavu u dvorištu i lavež našeg psa. Izašla sam da vidim šta se dešava. Videla sam čoveka kako preskače ogradu i ulazi u naše dvorište. Okrenuo se prema meni i kazao mi: „Sada ću da te ubijem." Uplašila sam se i pobegla u kuću nadajući se da neće poći sa mnom. Zaključala sam vrata, potrčala ka telefonu i uspela da pozovem policiju - kaže Maja i dodaje:
- Međutim, pre nego što sam uspela da obavestim policiju da sam napadnuta, taj muškarac je razvalio vrata, ušao u kuću i uhvatio me za ruke pokušavajući da mi otme telefon. Bacio me je na sto, a zatim na pod. U besu je razbio prozor, a mene bacio na staklo. Udarao me je po licu i po telu. Grčevito sam se branila, udarala sam ga telefonom koji sam imala u ruci, vrištala i dozivala u pomoć. Borila sam se sa njim strahujući da će se dete, koje je spavalo u toj sobi, probuditi i da će i njega napasti.
Maja kaže da je agoniju prekinuo drugi muškarac koji je ušao u kuću i rekao napadaču: „Ti nisi normalan, ubi ženu!"
- Taj čovek me je podigao sa poda i izveo me u hodnik, dok je napadač pobegao. Bila sam sva krvava, plakala sam, a taj mladić koji me je spasao mi je govorio da je napadač njegov drug i da se nadrogirao i da je bio pijan i da je i njega jurio. Pozvala sam policiju, Hitnu pomoć i supruga, pa su me odveli u bolnicu gde su mi sanirali povrede - priča kroz suze naša sagovornica.
Rančićeva ističe da je napadač bio vrlo agresivan i da bi je sigurno ubio da ga njegov drug nije sprečio.
- Verujem da je imao nameru da me ubije i da bi to sigurno učinio da nije bio sprečen. Neshvatljivo mi je zbog čega me je napao. Nikada ga ranije nisam videla. Sreća je da je dete čvrsto spavalo, jer da se ćerka probudila, ko zna šta bi sa njom bilo - kaže Maja i nastavlja:
- Policija je pitala ovog mladića koji me je spasao da li zna ko je napadač i on im je kazao o kome se radi. Kako čujem, ubrzo je uhvaćen.
Maja je bila sva u krvi
Nebojša Rančić, suprug pretučene žene, ogorčen je ovim incidentom.
- Žena me je pozvala telefonom na posao. Vrištala je, nisam u prvi mah shvatio da li je povređena ona ili dete. Dotrčao sam kući i video policiju i Hitnu pomoć. Maja je bila sva u krvi, pretučena po licu, nogama i rukama. Pretrpela je užasnu traumu od koje će se dugo oporavljati - kaže Nebojša i dodaje:
- Mislio sam da se ovakve stvari dešavaju samo u filmovima. Ne mogu da shvatim da moja žena bude napadnuta u svojoj kući u centru Niša bez ikakvog povoda. Ovo je strašan stres za sve nas. Pitam se u kakvom to svetu živimo, kada svako može da uđe u kuću da te prebije - kaže Rančić.
Rančićevi dodaju da se napadač pred policijom branio navodnim gubitkom pamćenja.
- Kako smo čuli od policajaca, kada su ga pitali zašto je to uradio, on je kazao da se ničega ne seća. Ne mogu da razumem kako se to može, prebiješ nekoga, a onda se braniš time da se ničeg ne sećaš. Očekujemo da ta osoba bude kažnjena za ono što je uradila mojoj ženi - zaključuje Rančić.    

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukao nepoznatu ženu bez povoda

Izvor: Blic, 14.Sep.2010, 01:10

Niš - Maja Rančić (34) iz Niša brutalno je preksinoć oko 23 časa pretučena u svom domu u Zelengorskoj ulici u Nišu kada je bez ikakvog povoda na nju nasrnuo mladić koji je, prema nezvaničnim informacijama, bio na jednoj žurki u tom kraju. ..Napadač je besomučno udarao ženu pesnicama u glavu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.