Maloletnici iza rešetaka

Izvor: NTV.rs, 15.Apr.2014, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnici iza rešetaka

Niška policija, podnela je krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka i petnaestogodišnjaka iz Niša, zbog sumnje da su izvršili tešku krađu.
Sumnja se da su navedena lica, 26. marta ove godine, otišli u Centar za pomoć deci u Nišu i iskoristivši nepažnju dežurnog u centru, obili vrata prostorije koja služi kao magacin, ukrali LCD monitor i 6 laserskih miševa.
A u okviru pojačane kontrole saobraćaja, u toku jučerašnjeg dana, niška policija je zadržala dva >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << lica zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
U Svrljigu, do otrežnjenja, zadržan je Mladen K. iz Svrljiga, jer je upravljao mopedom sa 3,08 promila alkohola u krvi.
U Nišu, zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje u pijanom stanju, zadržan je Ivan R. iz Niša, a u njegovoj krvi je pronađeno od 1,80 promila alkohola.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPLJAČKALI CENTAR ZA POMOĆ DECI: Maloletnici pokrali LCD monitor i miševe!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014

Dečaci od 15 i 17 godina su krajem marta otišli u svratište u Mačvanskoj ulici i iskoristivši nepažnju dežurnog obili vrata prostorije koja služi kao magacin i pokrali LCD monitor i 6 laserskih miševa..NIŠ - Protiv dvojice maloletnika podnete su krivične prijave zbog sumnje da su iz Centra...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.