Mala zimska škola jahanja za decu u niškom Zoo kutku

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala zimska škola jahanja za decu u niškom Zoo kutku

Timarenje, češljanje grive, a onda i časovi jahanja ponija očekuju decu koja se odluče da pohađaju Malu zimsku školu jahanja, u Zoo kutku u niškom selu Kamenica. Prvi ciklus je već u toku, a Udruženje Zoo Planet najavljuje novi za 4. januar i poziva roditelje da prijave decu za časove jahanja.

Časovi su koncipirani tako da mališani prvo kroz prezentaciju nauče ono što će im biti potrebno kasnije, a onda izađu pred ponije. U Zoo Planetu najavljuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će deca učiti o konjima, opremi za jahanje, timariti, maziti, hraniti i jahati ponije smeštene u Kamenici - Pakija, Amiga, Tankosavu, Strelu...

Dok vi pijete topao čaj ili kafu na prohladnom čistom vazduhu, vaša deca će uživati družeći se sa konjima i drugim životinjama, učiće o njima na najbolji mogući način – od njih samih, dok ih maze i hrane. Deca u manježu uz pratnju instruktora jašu konja, zaobilaze čunjeve, prave male i velike krugove. Sve je to propraćeno fizičkom aktivnošću, zabavom, smehom, igrom - kažu u Zoo Planetu.

Časovi će se održavati svake subote i nedelje, od 10 do 11 sati.

Članarina je 3.000 dinara, a u Zoo Planetu poručuju da će sav prikupljeni novac ići za obezbeđivanje hrane za životinje smeštene u Zoo kutku. Prijave su moguće na broj telefona 060/6588060 ili privatnom porukom na Instagram nalogu Zoo Planeta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.