Majka direktora niškog Vodovoda pod stresom, suđenje tapka u mestu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka direktora niškog Vodovoda "pod stresom", suđenje tapka u mestu

Ni ovog puta suđenje majci direktora niškog Vodovoda Veri Andrejević, koja je okrivljena da je od ljudi tražila pare kako bi ih njen sin zaposlio u ovom preduzeću, nije odmaklo dalje od početka. Zbog toga što veštaci nisu uspeli da utvrde njeno zdravstveno stanje, taj posao će biti poveren zdravstvenoj ustanovi koju odredi sud.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

KOMEDIJA SRPSKOG PRAVOSUĐA: Majka niškog direktora pod stresom zbog optužbe - suđenje odloženo

Izvor: Kurir, 26.Apr.2017

...Kako se nekoliko puta ranije Andrejevićeva nije odazvala pozivu suda, sudija Ivana Milovanović je na prošlom ročištu naredila da je na naredno suđenje, u slučaju da ponovo odbije da dođe, u sud dovede policija Ipak, ona se danas pojavila u sudnici i to u pratnji svog sina Dejana Andrejevića..Međutim,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.