MUP: Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu, juče otkrivene dve nasilničke vožnje

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2021, 12:48

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja u Nišu, juče otkrivene dve nasilničke vožnje

Čak 101 saobraćajni prekršaj na teritoriji Niša juče je zabeležila saobraćajna policija, među njima i dve nasilničke vožnje - na delu puta gde je ograničenje 50 izmerena je brzina kretanja jednog vozača od skoro 150 km na sat, a drugi je vozio sa više od 2 promila alkohola u krvi, navode u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Policija zato apeluje na vozače da poštuju propise i sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Dan nakon ponovnog dolaska ministra unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poslova Aleksandra Vulina u Niš nakon tragedije na Bulevaru Medijana i protesta građana, smenjen je načelnik Saobraćajne policije i najavljena pojačana kontrola saobraćaja.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopštavaju da je Uprava saobraćajne policije juče otkrila i procesuirala čak 101 saobraćajni prekršaj, sačinili su 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak.

Od ukupnog broja prekršaja posebno izdvajamo izmerenu brzinu kretanja vozila od 146,9 km/h na delu puta gde je ograničenje 50 km/h, a otkriven je i prekršaj upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola od 2,18 promila. Navedeni prekršaji predstavljaju nasilničku vožnju i vozači će biti odvedeni kod dežurnog sudije i procesuirani u skraćenom postupku - navode u MUP.

Iz policije apeluju na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajci u Nišu procesuirali više od 100 prekršaja

Izvor: RTS, 12.Jan.2021

Pripadnici MUP-a nakon odluke ministra Aleksandra Vulina da se sprovode pojačana kontorola saobraćaja na teritoriji Niša, tokom jučerašnjeg dana otkrili su i procesuirali 101 saobraćajni prekršaj, sačinili 83 prekršajna naloga i podneće 18 zahteva za prekršajni postupak ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.