Izvor: Medijski istraživački centar, 29.Mar.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MInistar obišao bilbord

Ministar kulture Predrag Marković danas je u Nišu obišao bilbord na kojem je prikazana kulturna mapa Niša sa ucrtanim kulturno istorijskim institucijama grada.
Iako je najavljeno kao svečano otvaranje kulturne mape Niša , izostala je svečanost, a ministar je objasnio da je 'mapa zapravo putokaz'.
'Važno je da nađemo način kako upućujemo druge I kako ih zadržavamo. Sada je lakše sa ovog mesta kretati I vraćati se', objasnio je ministar kulture.
Obilasku >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << bilborda prisustvovao je narodni poslanik G17 plus Branislav joavnović koji je juče svečano presekao vrpcu otvarajući most dužine sedam metara u selu Donje Vlase kod Niša.
Kulturna mapa Niša nalazi se u centru grada na Trgu Kralja Milana I zapravo je izložena na bilbordu veličine 2,5 sa 1,7 metara.
Izrada kulturne mape Niša koštala je pola miliona dinara, a izradili su je Zavod za proučavanje kulturnog razvitka u saradnji sa Turističkom organizacijom Niša I Narodnim muzejem Niša.
Projekat je podržao grada Niš, a sredstva je obezbedilo Ministarstvo  kulture.
 

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar kulture posetio bilbord

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2012

Ministar kulture Predrag Marković danas je u Nišu obišao bilbord na kojem je prikazana kulturna mapa Niša sa ucrtanim kulturno istorijskim institucijama grada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pogledajte: Ministar svečano otvorio putokaz (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Mar.2012, 13:27

U Nišu je juče otvorena "kulturna mapa" ovog grada, a ministar kulture Predrag Marković izjavio je da je „mapa zapravo putokaz“...Iako se očekivalo da mapa bude svečano otvorena, ceremonija je ipak izostala, a ministar je izjavio:..„Važno je da nađemo način kako upućujemo druge i kako...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.