Loš vikend niških srpskoligaša

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loš vikend niških srpskoligaša

Fudbaleri Sinđelića i Cara Konstantina osvojili su samo bod u utakmicama 20. kola Srpske lige Istok. “Carići” su na gostovanju u Despotovcu remizirali protiv Sloge (2:2), dok je tim Sinđelića bez bodova ostao u meču protiv prvoplasirane ekipa Tabana (2:1).

Da pružena partija tokom 90 minuta meča nije uvek merilo konačnog ishoda najbolje govori utakmica između Sinđelića i jagodinskog kluba. Po mnogim parametrima niški “orlići” su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nadigrali fudbalere Tabana, ali su na kraju teren napustili pognute glave.

Nišlije su povele u 42. minutu golom kapitena Jovana Marinkovića, a prednost na poluvremenu mogla je da bude i ubedljivija, ali su izgledne prilike za gol propuštene.

I u drugih 45 minuta Sinđelić je mogao da poveća prednost, šanse nisu iskorišćene, pa je po starom nepisanom pravilu kažnjen za promašaje. Prvo je Stoicev u 63. minutu poravnao rezultat, da bi u poslednjem minutu utakmice Ristić potpuno preokrenuo rezultat i doneo Jagodincima jako vredne bodove u borbi za prvo mesto.

Drugi niški srpskoligaš Car Konstantin gostovao je u Despotovcu gde se teškom mukom spasao poraza od domaće Sloge, koja se bori za opstanak - 2:2 (1:0).

Niški sastav imao je dva gola zaostatka, nakon što su Jovanović i Miladinović golovima u 22. i 50. minutu doneli domaćinu dva gola prednosti.

Ipak, bod za Nišlije obezbedili su Filip Đorđević i Aleksandar Stojković, pa se "carići" sa gostovanja nisu vratili “praznih šaka”.

Porazom u derbiju kola Durlanci su pali na 8. mesto na tabeli sa 28 bodova, dok se Car Konstantin udaljio od liderskog mesta, pa je sada na 4. poziciji sa 33 boda, 7 manje od prvoplasiranog dvojca Tabane - Radnički Pirot.

U narednom kolu, koje je na programu u sredu, odigraće se gradski derbi Car Konstantin - Sinđelić na Bubnju od 16 časova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.