Ljubitelji Simplijevaca pevali u vreloj letnjoj noći sa omiljenim bendom

Izvor: RadioCity.rs, 24.Jun.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubitelji Simplijevaca pevali u vreloj letnjoj noći sa omiljenim bendom

Najavljenom spektaklu Simplijevaca prethodili su koncerti hrvatske pop pevačice Natali Dizdar i muzičkog pop sastava Jinx. Oni su zagrejali publiku i podigli atmosferu, da bi tačno tri sata nakon početka druge festivalske večeri na binu izašao Mik Haknal. Nastup je otvorio hitom iz osamdesetih “Look at you now” i odmah nakon prvih bitova se moglo videti da se publika uželela njih na bini.
Tašmajdan prepun, publika peva pesmu za pesmom, na jednom mestu okupljeno je mnogo generacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << – i starijih koje su odrastale uz najveće hitove Simply Red-a, ali i mlađih – čak i od samog benda. Ipak, tih sat i po vremena koliko je trajao koncert, svi prisutni delili su isto raspoloženje.
Ređali su se hitovi jedan za drugim, a sparna letnja noć nije smetala publici da zajedno sa Mikom peva i ritmične pesme i balade, od kojih je “Holding back the years” odnela jedan od većih aplauza. Koncert je na kratko prekinuo riđokosi Mik rečenicom: “Hoću da napravim jednu zajedničku fotografiju sa vama divni ljudi!”

Tašmajdanom su se dalje mogli čuti hitovi kao što su “Stars” ili “Sunrise”, nakon kojih gromoglasni aplauzi nisu izostali. Prvi bis bio je rezervisan za pesme “Money’s too tight” i “Ain’t that a lot of love”, a riđokosi frontmen i ostatak benda vratili su se još jednom na binu i jednoipočasovni koncert završili legendarnom pesmom “Something got me started” i na samom kraju izvedbom numere “If you don’t know me by now”. Blicevi fotoaparata i telefona svetleli su do 30 minuta pre ponoći.

“Meni se jako dopalo, vokal koji sam htela da čujem godinama sam napokon čula i nije bilo greške. Svi hitovi su bili, prezadovoljna sam.” – bio je samo jedan od pozitivnih komentara publike.
Simply Red, kojima je ovo bio treći nastup u Beogradu, ovim koncertom je zatvorio peti po redu festival “Belgrade Calling”.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.