Izvor: B92, 24.Feb.2010, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovi iz Niša za Podgoricu

Niš -- Crnogorska aviokompanija "Montenegro erlajnz" uspostavila je liniju između Niša i Podgorice, na kojoj će leteti šest puta nedeljno.

Prvi avion iz Podgorice sleteo je večeras na Aerodrom "Konstantin Veliki" u 18.30 sati, a prvi let iz Niša za glavni grad Crne Gore je u četvrtak u 9.00. Avioni crnogorske kompanije iz Niša za Podgoricu će leteti svakodnevno, sem utorka. Ponedeljkom, sredom i četvrtkom letovi su u 7.00, petkom i nedeljom u 8.00, a subotom u 6.50 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Povratna karta na liniji Niš-Podgorica sa svim taksama koštaće od 94 evra do 185 evra, a u biznis klasi 227 evra.

Putnici iz Niša preko Podgorice će moći da putuju do nekoliko evropskih odredišta do kojih je povratna karta od 190 evra.

Do Beča preko Podgorice moći će da se leti iz Niša, ponedeljkom, sredom i subotom, do Frankfurta ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom, a do Ciriha svakog dana osim utorkom.

Do Rima preko Podgorice Nišlije će moći da lete četvrtkom, petkom i nedeljom, do Londona sredom i nedeljom, do Moskve ponedeljkom i sredom i do Pariza četvrtkom i subotom.

Crnogorska državna aviokompanija, kako je ranije objavljeno, pokrenula je proceduru obnavljanja registracije kompanije u Nišu, koja je 2006. godine bila registrovana u tom gradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.