Letnji kursevi širom Evrope za niške studente

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji kursevi širom Evrope za niške studente

Studenti Univerziteta  u Nišu, bez obzira na godinu studija i prosečnu ocenu, mogu da se prijave za učešće na nekom od međunarodnih kurseva koje udruženje BEST organizuje u 22 evropske države.

Jedini kriterijum za odabir učesnika je motivacija i želja kandidata da prisustvuje kursu, bilo zbog teme ili grada u kom se održava.

Iz Udruženja studenata tehnike Evrope BEST kažu da su ovi kursevi odlična prilika za one koji maštaju o nezaboravnom letu, putovanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << novim prijateljima i iskustvima.

Prijavite se ukoliko volite izazove, želite da naučite nešto novo ili utvrdite gradivo o nečemu što već znate, ali iz drugačije perspektive – poručuju iz BEST-a.

Zatim treba da napišu motivaciono pismo i popune prijave odgovarajući na pitanja u vezi sa temom kursa, koji se održavaju od 1. juna do 7. septembra.

Studentima su obezbeđeni smeštaj i hrana, biće organizovane radionice, predavanja, ali i žurke i druženja.

Studenti sami plaćaju jedino troškove putovanja do mesta održavanja kursa. Po završetku predavanja, koja su na engleskom jeziku, polaznici dobijaju sertifikat.

Ovaj vid razmene studenata i sticanja novih iskustava je u tradiciji BEST-a već dugi niz godina . Ova neprofitna, apolitička studentska organizacija, koja deluje kao most između Univerziteta, studenata i kompanija, može se pohvaliti time da su njeni student posetili kurseve u više od 25 zemalja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.