“Lačni Franz” obećava poletnu svirku u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2014, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Lačni Franz” obećava poletnu svirku u Nišu

Frontmen slovenačkog rok benda “Lačni Franz” Zoran Predin poručuje pred nastup u niškom klubu “Feedback”, koji je zakazan za subotu, 25. oktobar, da njihov koncert neće biti sluzava nostalgija, već tvrda, poletna svirka.

Napominje i da će na turneji kroz Srbiju, bend sa mladalačkom energijom izvoditi svoje legendarne pesme iz osamdesetih godina.

Neke smo aranžmane ostavili iste, neke pesme digli u savremeni zvuk, a i dodali nekoliko iznenađenja, na primer, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pesmu o Margiti, koja je svima draga, himničnu ” Šta bi mi bez nas”... - kaže Predin.

Napominje da je često dobijao pitanja kada će “Lačni Franz” ponovo nastupati, te da je ova povratnička turneja biti prilika da ih ponovo čuju kako stari fanovi, njihova deca, tako i “najmlađe rokerske duše kojima je Novi talas ponovo blizu”.

Bend sada nastupa u postavi Zoran Predin (vokal), Anej Kočevar (bas), Luka Čadež (bubanj), Boštjan Artiček (klavijature) i Klemen Lombar (gitara). Slovenački bend je od 1981. do 1994. godine objavio albume “Ikebana”, “Adijo pamet”, “Ne mi dihat za ovratnik”, “Slon med porcelanom”, “Na svoji strani”, “Sirene tulijo”, “Tiha voda” i “Zadnja večerja”.

Početak koncerta najavljen je za 22 sata, a kao gost će nastupiti rok sastav "Lude Žene" iz Užica.

Ulaznice se, po ceni od 800 dinara, mogu kupiti u muzičkim prodavnicama "Vintage Shop", "Music House" i "Energy Music Shop".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

OBEZBEDJENE ULAZNICE I ZA PUBLIKU VAN NIŠA ZA “LAČNI FRANZ”

Izvor: kult-URA.com, 23.Okt.2014

U okviru aktuelne povratničke turneje, bend “Lačni Franz” će u subotu, 25. oktobra, održati koncert u Nišu, u klubu Feedback. Kao gosti na koncertu će nastupiti rok sastav “Lude žene” iz Užica. Koncert će početi u 22h.. Ulaznice u pretprodaji u Nišu se, po ceni od 800 dinara, do subote...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.