LABORATORIJSKA LAMELA ELEKTRONSKOG FAKULTETA GOTOVA DO LETA

Izvor: NTV.rs, 11.Feb.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LABORATORIJSKA LAMELA ELEKTRONSKOG FAKULTETA GOTOVA DO LETA

Višenamenska laboratorijska lamela na Elektronskog trebalo bi da bude završena do leta. Nakon njenog završetka ovaj fakultet povećaće svoje kapacitete za trećinu. Od velikog značaja za fakultet biće istraživačke, ali i klasične nastavne laboratorije koje će biti smeštene u novom prostoru. Radove na izgradnji obišlli su gradonačelnik Niša Darko Bulatović i dekan Prof. dr Dragan Mančić.
Prošle godine u ovo vreme postojala je samo ideja o izgradnji višenamenske laboratorijske >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << lamele pri Elektronskom fakultetu. Već u junu postavljen je temelj, a na leto bi ova visokoškolska ustanova trebalo da dobije novih 7000 kvadrata. Takođe će ova lamela biti baza iz koje će najbolji studenti moći da nastave rad u Naučno-trehnološkom parku.
Nakon završetka lamele ovaj fakultet povećaće svoje kapacitete za trećinu. U okviru višenamenske laboratorijske lamele biće formirani i odgovarajući centri za obnovljiv izvor energije, veštačku inteligenciju, razvoj informacionih tehnologija, robotiku.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.