Kvantni skok u rikverc - autobuska stajališta u Nišu dobila analogne table

Izvor: JužneVesti.com, 01.Apr.2024, 13:35

"Kvantni skok u rikverc" - autobuska stajališta u Nišu dobila analogne table

Autobusko stajalište na Trgu kralja Aleksandra, jedno od najprometnijih u Nišu, dobilo je analognu tablu na kojoj brojevi pokazuju kada koja linija stiže. Takve table dobiće i druga stajališta i one koštaju mnogo manje nego digitalne, kakve imaju Beograd i Novi Sad. Reč je o performansu niških aktivista povodom brojnih problema koje građani imaju sa javnim prevozom.
Ako već Niš nema digitalne table koje bi onima koji čekaju autobus olakšale i pokazivale kada će on stići, mogu da imaju analogne, kaže aktivista Miloš Bošković, glavni koordinator za analogna stajališta u gradu.
Nudimo analogizaciju autobuskih stajališta, da lepo imamo običnu tablu na kojoj može da se piše flomasterima. To je...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.