Kup Radivoja Koraća opet u Nišu?

Izvor: B92, 27.Jan.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Radivoja Koraća opet u Nišu?

Domaćin finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća najverovatnije će biti Niš.

Ovu odluku, nezvanično je potvrdio generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Predrag Bojić.

"Postoji više opcija, ali najbliži da dobije organizaciju je Niš. Grad na Nišavi se više puta dokazao kao sjajan domaćin i ima odlične uslove. Želimo da nastavimo afirmaciju vrhunske košarke na jugu Srbije. Na žalost, među brojnim kandidatima bilo je mnogo onih, koji su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želju, ali nemaju odgovarajuću infrastrukturu, dok se oni malobrojni sa mogućnostima nisu ni kandidovali", rekao je Bojić.

Niš je u poslednjih dvadeset godina četiri puta bio organizator završnog takmičenja Nacionalnog kupa. Po dva puta trofeje su osvajali Partizan i FMP Železnik. Crno-beli su do Kupa stizali 1992. i 2008, a FMP 1997. i 2003. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.