Kup Radivoja Koraća 14. put u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 29.Jan.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Radivoja Koraća 14. put u Nišu

Ovim povodom predstavnici Košarkaškog saveza Srbije, među kojima je bio potpredsednik KSS Dejan Tomašević i potpredsednik  za takmičenja Dušan Projović, posetili su Niš i razgovarali sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem o samoj organizaciji finalnog turnira, ali i o nastavku uspešne saradnje.
Potpisano je i pismo kojim je i zvanično potvrđeno da će Niš i ove godine biti domaćin završnog turnira nacionalnog Kupa. Prvi čovek Niša je rekao da je finalni turnir Kupa Radivoja >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Koraća  zaista značajan za naš grad I da postoji želja da reprezentacija bude gost našeg grada u naredenom periodu.

Grad Niš izrazio je spremnost da i narednih godina bude domaćin ovog takmičenja, jer je interesovanje ljubitelja košarke cele jugoistočne Srbije veliko, a Niš je infrastrukturno potpuno spreman da organizuje turnir”.
O ovom predlogu raspravljaće se na upravnom odboru KSS, posle čega će biti poznata i odluka da li će Niš i narednih godina organizovati ovaj turnir.
Za “Žućkovu levicu” će se ove godine boriti Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega Bemaks, Dinamik, Borac iz Čačka, Zlatibor iz Čajetine i valjevski Metalac.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.