Krpljenje rupa po hitnom postupku

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krpljenje rupa "po hitnom postupku"

Pošto su tenderi za izbor preduzeća koja bi rekonstruisala niške ulice i krpila udarne rupe poništeni zbog pristiglih žalbi, Direkcija za izgradnju je odlučila da firme izabere po hitnom postupku kako bi se sa sanacijom kolovoza krenulo što pre.

Očekuje se da najkasnije sutra, i za redovno i za periodično održavanje puteva u Nišu i okolini bude raspisana javna nabavka po hitnom postupku.

Na oba tendera su ponuđači podnosili žalbe i mi smo odlučili da raspišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << javne nabavke po hitnom postupku. Ukoliko sve ide po planu čitav postupak bi trebalo da bude završen za najviše petnaestak dana - kažu u niškoj Direkciji.

Iako je javna nabavka za izbor firme koja bi radila na rekonstrukciji ulica raspisana još septembra prošle godine, zbog žalbe ponuđača, ona nije okončana do danas.

Komisija je izabrala preduzeće “MD Git”, ali su žalbe podneli “TRACE PZP Niš”, “PZP Zaječar” i “PD ABM Putogradnja” iz Mramora.

Prijavljivanje na tender za periodično održavanje ulica bilo je otvoreno do 13. marta, ali je i tu, kako kažu u Direkciji bilo žalbi, pa je odlučeno da se javna nabavka poništi.

Dok se procedure oko izbora preduzeća ne završe udarne rupe u Nišu krpe se samo po nalogu inspekcija i to radi pukovačka “Vodogradnja”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Krpljenje rupa po hitnom postupku

Izvor: OkRadio.rs, 14.Apr.2015

Pošto su tenderi za izbor preduzeća koja bi rekonstruisala niške ulice i krpila udarne rupe poništeni zbog pristiglih žalbi, Direkcija za izgradnju je odlučila da firme izabere po hitnom postupku kako bi se sa sanacijom kolovoza krenulo što pre. Očekuje se da najkasnije sutra, i za redovno i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.