Krivične prijave zbog nelegalne prodaje grobnih mesta

Izvor: NTV.rs, 08.Avg.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave zbog nelegalne prodaje grobnih mesta

Niška komunalna policija podnela je krivične prijave Osnovnom Javnom Tužilaštvu u Nišu protiv lica: D.S, J.R. J.B, J.D. i J.S, svi sa mestom prebivalištem u naselju Brzi Brod, zbog postojanja osnovane sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljena trgovina.
Osumnjičeni se terete da su prodavali grobna mesta  na poljoprivrednom zemljištu u okolini Starog groblja u naselju Brzi Brod, koje je stavljeno van upotrebe.
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivične prijave zbog nelegalnog sahranjivanja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Avg.2014

Protiv petoro Nišlija, Komunalana policija je podnela krivične prijave, jer su prodavali grobna mesta na njivama u blizini Brzog Broda...Osnovnom javnom tužilaštvu upućene su prijave protiv D. S. (69), J. R. (64), J. B. (61), J. D. (85) i J. S...Ovi meštani Brzog Broda terete se za nedozvoljenu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.