Kreativna rešenja za turističke probleme u Nišu traže mladi na KreNi konferenciji

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2021, 17:44

Kreativna rešenja za turističke probleme u Nišu traže mladi na "KreNi" konferenciji

Tema 7. Konferencije kreativnih industrija KreNi je "Pametni turizam", što podrazumeva, kažu organizatori, način na koji može da se putem inovacija unapredi najpogođenija oblast tokom kovida - turizam. Mladi kreativci će imati priliku da na razvoju svojih ideja rade sa ekspertima iz sedam zemalja. Konferencija se održava od 26. do 29. novembra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Nišu održana konferencija Kreativnih inndustrija

Izvor: JUGpress.com, 26.Nov.2021

NIŠ..Pametni turizam tema je  Sedme po redu  KreNi konferencija kreativnih industrija koja je se održava u Nišu i čiji je rad svečano obeležen dolaskom gostiju iz inostranstva koji će održati predavanja i raditi sa mladim niškim kreativcima. Konferencija će trajati četiri dana. Najbolji...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.