Krčmarica Mirandolina u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 12.Okt.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krčmarica Mirandolina u Nišu

U četvrtak 03. Novembra sa početkom u 20.00 u sali Doma Vojske u Nišu, gostovaće pozorište „Boško Buha“ iz Beograda sa komedijom Krčmarica Mirandolina

Mirandolina je priča o neodoljivoj krčmarici, o ženi koja svojom harizmatičnošću osvaja muškarce, zavodi ih , sukobljava, dovodi ih do ruba egzistencije, do emotivnih slomova.
Priča o dominantnom ženskom principu, o snazi ženske senzualnosti i erotike, o snazi ženskog uma i nepogrešivoj taktici u osvajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << i najtvrđih muških srca.
Mirandolina predstavlja prototip žene koja koristeći svoje vrline, kako mentalne tako i telesne, koncipira svet oko sebe onako kako ona to sama želi, određujući sudbine brojnih muškaraca koji za njom gube glavu.
Priča o manipulaciji emocijama od strane racionalne i prema emotivnom muškom svetu surove i beskompromisne žene, sa ciljem da ženski princip nadvlada muški i da žena postane vladar naizgled jačem muškom principu.

U predstavi igraju
Lica
VITEZ OD RIPAFRATE - Andrija Milošević
MARKIZ OD FORLIPOPOLIJA - Goran Jevtić
KONTE OD ALBAFIORITE- Nenad Nenadović
MIRANDOLINA, gostioničarka- Katarina Žutić
ORTENZIJA, glumica- Andrijana Oliverić
DEJANIRA, glumica - Jelena Trkulja
FABRICIO, momak u gostionici- Uroš Jovčić
VITEZOV SLUGA- Igor Damnjanović
Režija JUG RADIVOJEVIĆ
Ulaznice su u prodaji na biletari Doma Vojske, a rezervacije na 065/522-13-72

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.