Kraljevski apartman nakon godinu dana ponovo u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2024, 10:23

"Kraljevski apartman" nakon godinu dana ponovo u Nišu

Beogradski Kraljevski apartman prirediće niškoj publici pravo rokenrol veče u petak, 1. marta od 21 sat u AKC Fuzz-u, a podrška na bini će biti alternativni rok bend iz Niša - Hazel.

Nakon desetogodišnje pauze, Kraljevski apartman je prošle godine ponovo samostalno svirao u Nišu, a publika je prethodnih godina bila u prilici samo da ih vidi i čuje na festivalima i moto-skupovima.

Nišlije će ponovo moći da čuju neke od njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najpopularnijih pesama poput Sve su noći iste, Dama iz kraljevskog apartmana, Nebeski sud, Izaberi jedan put, Ne verujem u lažne anđele, kao i mnoge druge.

Legendarni Kraljevski apartman je i više nego oduševio publiku koja je prisustvovala na svirci pre godinu dana, a sad se vraća u AKC Fuzz da ga opet razdrma zvucima žestokog rokenrola - navode organizatori.

Za “zagrevanje” će biti zadužen je bend Hazel, osnovan krajem 2015. godine, koji je za kratko vreme stekao reputaciju jednog od najperspektivnijih rok bendova iz Niša.

Karte su u pretprodaji u pivnici Komitet po ceni od 500 dinara, dok će na ulazu koštati 700 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.