Kontraš i Ljuba Bandović u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 15.Mar.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kontraš" i Ljuba Bandović u Nišu

Predstava koja će vas zabaviti i nasmejati do suza "Kontraš", biće odigrana i u Nišu u subotu 9. aprila u sali Doma Vojske sa početkom u 20.oo sati. U predstavi igra jedan od najboljih srpskih glumaca Ljuba Bandović.

Kontraš je pitka, vesela i gledljiva komedija naravi, bravuroznog Ljubomira Bandovića, koja u isto vreme navodi na smeh i bes i suze. Jedan od naših najboljih glumaca, dobitnik brojnih priznanja u zemlji i regionu, izaći će na scenu u ulozi neponovljivog hroničara >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << današnjice koji na svet oko sebe gleda na satiričan i nadasve komičan način.

Ljubomir Bаndović je dobitnik nagrade Zorаn Rаdmilović – nаgrаdа nа Sterijnom pozorju, Zorаnov brk - nаgrаdа nа ,,Dаnimа Zorаnа Rаdmilovićа'' u Zаječаru, Ivo Serdаr – nаgrаdа nа Dаnimа sаtire Sаtiričkog kаzаlištа Kerenpuh u Zаgrebu, nаgrаde Veljko Mаričić nа Međunаrodnom festivаlu mаlih scenа u Rijeci, nagrade na Teatar festu petar Kočić u Banja Luci...2012. dobitnik je i Nаise, zvаničnu nаgrаde (Grand Prix) 46. Filmskih susretа Niš, zа igrаni film "Sestre".

Prodaja karata
BILETARA DOMA 11h - 19h
rezervacije 065/522-13-72

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.