Konstantin vratio najuspešnijeg trenera u klupskoj istoriji

Izvor: JužneVesti.com, 04.Sep.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantin vratio najuspešnijeg trenera u klupskoj istoriji

Iako se još ne zna u kojoj će ligi Konstantin nastupati u sledećoj sezoni, koji košarkaši će igrati u timu, ko će biti predsednik, a ko sponzor kluba, prva lepa vest stigla je iz niškog tima - vratio se Marko Cvetković, najuspešniji trener u njihovoj klupskoj istoriji. Prvi trening zakazan je za večeras, ali se ne zna ko će se od igrača na njemu pojaviti.

Novi-stari strateg vodio je klub iz rodnog grada 4 sezone, od kojih su se 3 puta plasirali u Super ligu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde su vodili borbu sa “abaligašima”, a nastupali su i na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća.

Prošle godine je gotovo ceo tim Konstantina, na čelu sa trenerom, napustio klub, pa je niška ekipa doživela krah i ispala iz lige. Međutim, usled formiranja drugog regionalnog takmičenje, upražnjena su 2 mesta u Košarkaškoj ligi, pa postoji mogućnost da to mesto pripadne baš Nišlijama. Ipak, prema rečima potpredsednika kluba Uroša Parlića, to će se znati tek krajem septembra.

U ovom trenutku se ne zna ni koja će liga da se igra, ni koji će format da bude. Imamo mlade igrače iz Niša i okoline. Biće i par prošlogodišnjih igrača, ali još traje prelazni rok. U ovom trenutku je važno da je Marko ponovo kod nas - priča Parlić.

Što se tiče formiranja novog rukovodstva, Parlić je rekao i da je skupština zakazana za 15. septembar, pa će se tek tada znati ime novog predsednika. On tvrdi i da ima sponzora u najavi, ali da ništa nije sigurno, te da obaveštenja o njima ostavlja novom predsedniku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.