Konkurs za dodelu stipendija

Izvor: NisCafe.com, 06.Nov.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za dodelu stipendija

GO Medijana raspisala je javni poziv za korišćenje sredstava Fondacije "Sveta Petka".
Pravo da konkurišu imaju studenti akreditovanih fakulteta sa prosečnom ocenom preko 9 i građani sa područja opštine Medijana koji su ostvarili značajne rezultate u oblasti nauke, umetnosti ili sporta.

Stipendija za studente isplaćuje se u trajanju od 12 meseci, a ostali podnosioci konkurišu za jednokratnu novčanu nagradu. Jedan od uslova je i da podnosioci zahteva žive na području >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << opštine Mediana duže od 6 meseci.

Prijava se podnosi Komisiji za raspodelu sredstava Fondacije “Sveta Petka”, na adresu: Gradska opština Medijana, Pariske komune bb, Niš.
Rok je 15 dana.

www.medijana.rs

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.