Komunalni policajci nepropisno parkiraju ispred ulaza u svoje prostorije

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalni policajci nepropisno parkiraju ispred ulaza u svoje prostorije

Ispred prostorija Komunalne policije na niškom Bulevaru Nemanjića, iako je u tu zabranjen saobraćaj za vozila, tvrde građani, često je parkiran službeni auto policajaca. Načelnik niške Komunalne policije ističe da je to uvek samo privremeno.

Nišlije koje žive u blizini ove ispostave komunalne policije obratile su se Južnim vestima putem aplikacije Prijavi problem i ističu da je službeno vozilo skoro uvek nepropisno parkirano.

To je bahatost. Policajci >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << službeno vozilo parkiraju neposredno ispred ulaza u službene prostorije, iako je u tom delu zabranjen saobraćaj za vozila, iako im je u neposrednoj blizini obezbeđeno i obeleženo parking mesto za službeno vozilo koje je uglavnom prazno - navode građani.

Na oko 20 metara od službenih prostorija je parking mesto za komunalne policajce; foto: čitalacNačelnik komunalne policije u Nišu Milan Đorđević tvrdi da nije praksa da se njihov službeni auto parkira ispred ulaza i da koriste parking mesto koje je rezervisano za njih.

Možda je trenutno vršena dostava kancelarijskog materijala ili nečeg slično. Tu se naše vozilo ne parkira nego ponekad privremeno stane kada se nešto dostavlja da se ne bi nosilo od parkinga do samog ulaza u prostorije - kaže Đorđević.

On ističe da shvata da građani imaju zamerke, ali ističe da nije reč o nepropisnom parkiranju, već privremenom stajanju ispred službenih prostorija zbog nekih isporuka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.