Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija "Škola za ljubavnike" u niškom Domu Vojske

Milan Kalinić, Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović izvešće predstavu “Škola za ljubavnike“ u subotu 23. aprila u Domu Vojske u Nišu.

Radnja ove predstave smeštena je u Italiji, krajem pedesetih godina, a prati par koji upada u bračnu kolotečinu.

Naizgled obični bračni problemi pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše. Kao što svaka jednačina ima jednu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ili dve nepoznate, tako se i u njihov problem javljaju tri “nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju - opis je predstave.

Te tri “nepoznate” su - krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske po ceni od 700 dinara, a mogu se i rezervisati pozivom na broj 062/321204.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.