Komedija Priča se po gradu gostuje u niškom teatru

Izvor: JužneVesti.com, 16.Apr.2023, 18:57

Komedija "Priča se po gradu" gostuje u niškom teatru

Predstavu Priča se po gradu za koju kažu da govori o površnosti i o lažima, ljubavi, prijateljstvu i o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama, publika će moći da pogleda u niškom Narodnom pozorištu 20. aprila.

Reč je o komadu za koji tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a igraju poznate glumice Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

Takođe navode da je dizajn scenografije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski.

Ova intrigantna komedija govori o tome kako jedan zlobni trač može da preokrene živote čak četiri žene naglavačke… Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža… Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava, a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje - piše u opisu.

Karte za predstavu po ceni od 1.200 dinara mogu se kupiti na blagajni niškog teatra radnim danima od 10 do 20 sati.

Predstava je nastala u produkciji firme GMR, a počinje u 20 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.