Komedija “Pošteni provalnik” za vikend u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komedija “Pošteni provalnik” za vikend u Nišu

Predstava beogradskog pozorišta “Boško Buha”, urađena po tekstu nobelovca Darija Foa, igraće se u Domu Vojske u subotu 4. novembra od 20 sati.

Predstavu “Pošteni provalnik” režirao je Milan Karadžić, a osim Viktora Savića, uloge igraju Aleksandar Radojčić, Katarina Marković, Borka Tomović, Nemanja Oliverić i Aleksandra Tomić. Kao specijalni gost, kako najavljuju, pojavljuje se Zoran Cvijanovć.Mlada ekipa pozorišta "Boško Buha"; Foto: Dom Vojske/plakat >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Inače, ovu urnebesnu farsu-komediju-vodvilj nedavno preminuli nobelovac napisao je 1958 godine.

Provalnik ulazi u stan imućnog čoveka, inače odbornika gradske skupštine, a u poslu ga ometa telefon koji konstantno zvoni. Nemajući kud, on se javlja, a sa druge strane je niko drugi do – njegova žena. Kako komad odmiče, prepreke ka izvršenju započetog posla bivaju sve veće i sve komičnije - navodi se u opisu predstave.

Karte koštaju 1.000 dinara za parter i 800 dinara za balkon, a mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske. Prodaju se radnim danima od 11 do 19 sati i u subotu do 15 sati Ili se mogu rezervisati na 065/522-13-72.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.