Kolja i Grobovlasnici promovišu album krajem juna u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2023, 17:24

Kolja i "Grobovlasnici" promovišu album krajem juna u Nišu

Nakon dve godine Kolja i Grobovlasnici nastupiće u Nišu u petak, 23. juna u dvorištu Univerziteta, popularnoj Banovini u 21 sat. Organizatori najavljuju da će Nikola Pejaković na niškom koncertu promovisati novi album, koji je najavljen u drugoj polovini juna.

Pored novih pesama, organizatori koncerta najavljuju da će pored gitariste i producenta Voje Aralace, koji je stalni član benda, Nišlije po prvi put videti bend u novoj postavci.

Predstojeći niški >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koncert zapravo je promocija novog izdanja, pa će publika imati priliku da čuje premijerno izvođenje nekoliko novih pesama uz pažljivo probranu set listu najboljih numera sa prethodnih albuma - kažu organizatori.

Status kultnog bluzera, prema rečima organizatora Nikola Pejaković stiče 2001. godine albumom Mama, nemoj plakati, a potom i albumima Kolja, Grobovlasnici i 4 Prsta, dok je široj publici odavno poznat kao scenarista, glumac i reditelj.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara, od utorka, 30. maja na prodajnim mestima Tickets.rs, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.