Kolima „odneo“ novu česmu

Izvor: NTV.rs, 21.Nov.2013, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolima „odneo“ novu česmu

Rano jutros, prekoputa Pozorišta lutaka dogodila se saobraćajna nezgoda. Uzrok, još jednom – neprilagođena brzina uslovima saobraćaja, ali i alkohol.
Tom prilikom povređen je vozač Nikola B. iz Pirota, koji je lekarski zbrinut, kaže za NTV Lidija Pavlović, portparolka niške policije.
Prilikom sletanja sa puta pričinjena je materijalna šteta, a vozilo je bukvalno odnelo česmu, koja je tu nedavno postavljena u okviru obeležavanja 1700. godišnjice donošenja Milanskog edikta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << /> U zvaničnom saopštenju policije kaže se da je zbog velike brzine i vožnje pod dejstvom alkohola,“sitroen“ pirotske registracije sleteo sa kolovoza u Ulici cara Dušana, kod broja 158 i da se ceo incident dogodio jutros oko 4.20.
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.