Kolaković očekuje pobedu

Izvor: RTS, 11.Jun.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković očekuje pobedu

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je da je Francuska možda i najteži protinvik našem državnom timu u "B" grupi Svetske lige, ali da on i pored toga očekuje pobedu.

Na konferneciji za novinare u Nišu, gde će Srbija i Francuska igrati u petak od 20.30 časova u dvorani Čair, on je najavio sjajan meč.

"Veliko je zadovoljstvo što igramo u Nišu i što se nadmećemo sa sjajnom ekipom kao što je Francuska. I ranije smo imali izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobre duele. Siguran sam da će biti teško, pošto Francuzi igraju strpljivo i kvalitetno", kazao je Kolaković.

Srpski reprezentativac Bojan Janjić naglasio je da ekipa razmišlja isključivo o pobedi, iako je Srbija, kao domaćin, obezbedila plasman na završni tunrir Svetske lige.

"S nastrpljenjem smo čekali da krenemo da igramo. Drago mi je što su nam Francuzi protivnici u prvom kolu, pošto smo sa njima uvek igrali teške i neizvesne utakmice. Maksimalno smo motivisani i kao i uvek idemo na pobedu", naglasio je on.

Šef stručnog štaba reprezentacije Francuske Filip Blan tvrdi da su i njegovi igrači nepstrpljivi da utakmica počne.

"Prethodnih mesec dana vredno smo trenirali i znam da su svi igrači nestrpljivi. Naš cilj je da se kvalifikujemo na završni turnir", rekao je Blan.

Utakmice prvog kola "B" grupe Svetske lige izmeu Srbije i Francuske igraju se u petak u Nišu i nedelju u Beogradu od 20.30 časova. U drugom duelu "B" grupe sastaju se Južna Koreja i Argentina.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.