Kod maloletnika pronađeno 84 paketa marihuane

Izvor: NTV.rs, 21.Nov.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod maloletnika pronađeno 84 paketa marihuane

U nastavku borbe na suzbijanju narkomanije, policijski službenici Policijske uprave u Nišu, intezivnim radom, juče su uhapsili Aleksandra K. (1993) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Kod tri maloletnika starosti četrnaest, petnaest i šesnaest godina, pronađeno je ukupno 84 paketa, ispunjenih biljnom materijom zelene boje, nalik na marihuanu, u ukupnoj bruto težini od 77 grama, koju je im je radi dalje prodaje dao osumnjičeni Aleksandar K.
Osumnjičenom Aleksandru K. je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati, dok je protiv osumnjičenih maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane u Subotici

Izvor: Press, 22.Nov.2013, 12:22

Kako je saopšteno, pripadnici Policijske uprave u Subotici uhapsili su i po odobrenju nadležnog tužioca odredili zadržavanje do 48 sati V.E. (32) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.. “Na osnovu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.