Ko organizuje proteste u Nišu?

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2019, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko organizuje proteste u Nišu?

Dok su u Beogradu od 8. decembra organizovani skupovi protiv nasilja, politike i poteza vlasti, u Nišu protesta nije bilo, a onda su najavljena čak tri. Prvi je Nišlije na ulicu pozvao Saša Živić, od protesta najavljenog za 5. januar na Paliluli organizatori su odustali, a sledećeg petka protesni skup organizuje Pokret mladih “Niš bez straha”, u kome kažu da su nestranačka družina koja je razgovarala sa opozicijom, ali bojkotuju Živića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nekoliko stotina ljudi na protestu doktora Živića zatražilo smenu vlasti

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2019

Na protestu koji je u Nišu organizovao lekar i član Nove stranke Saša Živić “raspalila se vatra”, kako je i najavio organizator protesta kome se na Trgu kralja Milana pridružilo nekoliko stotina ljudi, koji su istakli da nisu protiv države, već protiv ove vlasti, čiju smenu i traže. Živić...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.