Izvor: RTV 5, 15.Sep.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je odgovoran za oštećenja gasovodne mreže? (video)

Direktor Jugorosgasa Vladimir Koldin na sastanku sa gradonačelnikom Niša Zoranom Perišićem kao primer oštećenja na gasovodnoj mreži naveo je slučaj kod stadiona Čair.
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić istakao je da neće tolerisati bahatost i neozbiljnost izvodjača radova koji ugrožavaju bezbednost gradjana.

Slučaj sa gasovodom kod Čaira na drugačiji način je opisao izvršni direktor direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović uz konstataciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << da je na tom mestu sve radjeno po već donetim gradskim odlukama i uz saglasnost gradonačelnika.
Jovanović je istovremeno demantovao prozivke pojedinih bliskih saradnika gradonačelnika koji, kako je naveo na niškim medijima govore o bespravnoj gradnji i pozvao ih da mu pokažu bar jedan objekat koji je izgradjen bez gradjevinske dozvole.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.