Knjiga o džungli stiže u “Kupinu”

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Knjiga o džungli" stiže u “Kupinu”

Od 14. aprila u niškom bioskopu “Kupina” na repertoaru će biti filmovi “Knjiga o džungli 3D”, “Osveta” i “Hardcore Henry”.

Nateran da napusti jedini dom za koji je ikada znao, Mogli kreće na uzbudljivo putešestvije na kome će upoznati sebe, predvođen panterom Bagirom koji mu postaje učitelj - navodi se u sinopsisu.

Karlos, glavni lik trilera “Osveta”, direktor je ugledne banke koji dan započinje dan vozeći decu u školu. Dobija telefonski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poziv od anonimnog muškarca koji ga obaveštava da se ispod njegovog sedišta nalazi bomba koja će eksplodirati ukoliko neko pokuša da napusti vozilo.

Karlos i njegova darovita deca počinju da se bore protiv časovnika da bi zaustavili monstruma koji zapravo traži osvetu - piše u opisu filma.

Kompletan repertoar “Kupine” možete pogledati na sajtu ovog bioskopa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Četiri nova filma u “Vilinom gradu”

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2016, 09:28

Od 14. aprila u niškom bioskopu “Vilin grad” na repertoaru će biti filmovi “Priča nad pričama”, “Osveta” i “Knjiga o džungli”, a od 21. aprila i “Pre buđenja”...“Priča nad pričama” govori o tri susedna kraljevstva sa prelepim dvorcima u kojima su vladali kraljevi i kraljice,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.