Kišovit vikend u Nišu, od srede vedro i toplije

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2022, 12:40

Kišovit vikend u Nišu, od srede vedro i toplije

U Nišu je danas kišovito, ali toplo, pa će najviša temperatura biti 25 stepeni, saopštavaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U nedelju će biti sunčano, uz moguće kratkotrajne pljuskove, a od srede suvo i stabilno vreme, sve do 9. oktobra.

Kako navode iz RHMZ-a, u Nišu je danas vetar slab i umeren, a kiša bi trebalo da prestane da pada tokom noći.

U nedelju će, kažu, biti pretežno sunčano, a samo je sredinom drugog dana vikenda moguća kratkotrajna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kiša. Vetar će biti jači i oslabiti uveče, a temperatura će se kretati od 14 do 22 stepena.

U prvoj polovini naredne nedelje u Srbiji će jutra biti sveža, a u ponedeljak će kiša i lokalni pljuskovi iz Vojvodine doći u ostale krajeve zemlje.

Slično vreme najavljuju i za utorak, a od srede, pa sve do 9. oktobra, biće suvo i stabilno, sa sunčanim intervalima i temperaturom u porastu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U nedelju 22 stepena, tokom noći novo naoblačenje s kišom

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2022

U Novom Sadu će u nedelju biti promenljivo oblačno, sredinom dana moguća kratkotrajna kiša.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.