Kik-bokser Novak Radulović osvojio “Trofej Niša”

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kik-bokser Novak Radulović osvojio “Trofej Niša”

Trijumfom u glavnoj borbi, član kik-boks kluba Niš Novak Radulović osvojio je takmičenje “Trofej Niša” i još jednom potvrdio da je trenutno jedan od najboljih boraca u Srbiji.

Nakon što je na Državnom prvenstu početkom aprila u Novom Pazaru proglašen najboljim borcem, Novak Radulović je u borbi večeri dominantno savladao Nikolu Mančića iz Kragujevca i pobrao ovacije publike.

Od planiranih 9 mečeva, odrađeno je 7 borbi, a apsolutnu dominaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prikazali su takmičari Niša, koji su trijumfovali na 6 mečeva protiv takmičara iz Vranja, Vladičinog Hana, Zaječara i Kragujevca.

Pobede su ostvarili Dimitrije Đorđević, Darko Stevanović, Lazar Stojanović, Danilo Ratkić i Stefan Paunović - svi su članovi Niša, kao i Veljko Petrović iz KBK Morava Vladičin Han.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.